Curs Valutar BNR+1% : 1 EUR = 4.8095 RON

Coș

0
Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Cum plătesc?

Plată cash/card direct la sediu

Dacă optați pentru varianta de a ridica personal produsele de la sediul nostru, puteți achita direct cu cash sau card. Puteți efectua plata integrală, la ridicarea comenzii sau, în cazul valorilor mai mari de 1.000 lei cu TVA inclus, pentru un avans de 40% la emiterea comenzii. Ulterior diferența de 60% o puteți achita tot cash/card direct la sediu și la ridicarea produselor sau prin celelalte două modalități de plată.

Plata la livrare-ramburs

Comanda se achită reprezentantului firmei de curierat rapid în momentul livrării coletului. Este ceea ce se cheama și plată ramburs. Plata se face în Lei și reprezintă contravaloarea produselor comandate + plata transportului. Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului în sistem de plată ramburs, vizitați secțiunea "Transport" de pe prima pagină a site-ului. Posibilitatea de plată integrală la livrare ramburs, se poate efectua pentru comenzi cu valoarea de maxim 1.000 lei cu TVA inclus. Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1.000 lei cu TVA inclus, se acceptă plata unui avans de 40% prin OP și restul sumei cu plată la curier.

Transfer bancar


Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de Sere Transilvania, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări. Originalul facturii îl veți regăsi în colet. Livrarea mărfii se face după confirmarea plății, în contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firmă: SC Sere Transilvania SA

Banca Raiffeisen Bank, Agenția Gării, Cluj-Napoca

Cont lei: RO25RZBR0000060018396575

Cod unic înregistrare: RO25674938 

Plata cu card online

Magazinul online www.serefix.ro folosește pentru tranzacțiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Important: pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Plata reprezintă contravaloarea produselor comandate la care se adaugă contravaloarea transportului, după caz.

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele Sere Transilvania SA.

Plata produselor se face în RON și reprezintă contravaloarea produselor comandate la care se adaugă contravaloarea transportului, după caz.

Plata prin Cardul de cumpărături Raiffeisen Bank în x, y, z rate fără dobândă

Profită de opțiunea rate lunare fixe, fără dobândă, folosind următoarele carduri de cumpărături:
- Raiffeisen Bank Standard
- Raiffeisen Bank Vodafone
- Raiffeisen Bank eMag
- Raiffeisen Bank Gold
- Raiffeisen Bank World

Cum funcționează facilitatea "Rate fără dobândă"
1. Alegi ca modalitate de plată “plata în rate fără dobândă prin cardul de cumpărături Raiffeisen” și alege numărul de rate dorit – x, y, z rate
2. Efectuezi plata propriu-zisă
3. Urmărești în raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egală fără dobândă și la rambursare;
4. Rambursezi rata lunară până la data scadenței, pentru a beneficia de dobânda 0%.
Pentru mai multe detalii despre programul Multishop accesează acest link.

Sere Transilvania on Google Maps
© S.C. Sere Transilvania S.A. Toate drepturile rezervate.