Curs Valutar BNR+1% : 1 EUR = 4.9347 RON

Coș

0
Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Montaj

Montajul serelor și solariilor profesionale pe care le producem și comercializăm nu este inclus în prețul afișat în magazinul online. Pentru servicii de montaj și instalare, vă putem recomanda contactul firmelor partenere.

În cazul produselor hobby și al solariilor profesionale, montajul este destul de simplu (conectări telescopice, prindere doar din șuruburi și fără suduri). Solariile si serele sunt livrate cu un ghid cuprinzător de instalare. Sfaturi și desene explicite vă ajuta la montarea acestora pas cu pas.

Majoritatea clienților aleg să își monteze singuri solariile. Dacă se dorește, putem oferi asistență tehnică (cost orientativ: începând de la 100 €+TVA/zi+deplasare+cazare și masă) sau montaj “la cheie” (preț orientativ: începând de la 4-7 € + TVA/mp în funcție de distanță și suprafața solarului/serei).

Montajul serelor modulare este mult mai complex, mai ales dacă sunt de luat în calcul sisteme de ecrane termice, deschideri superioare automatizate, sisteme de irigații hidroponice etc. În aceste cazuri se recomandă asistență tehnică, dacă nu se dorește echipă de montaj profesionistă.

Montajul structurii are un cost variabil, începând de la 4 €+TVA/mp, în funcție de soluția tehnică, sistemele cu care este dotată sera, distanța și suprafața serei.

 Asistenta

Sere Transilvania on Google Maps
© S.C. Sere Transilvania S.A. Toate drepturile rezervate.