Curs Valutar BNR+1% : 1 EUR = 5.0200 RON

Coș

0
Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Transport

Livrarea

Livrarea produselor se poate face: la poarta fabricii (clientul ridică marfa), livrare prin curier (solariile tunel 8x10m reprezintă maximum acceptat de curier) sau livrare prin transport dedicat.

Produsele comandate se pot livra în toată țara, utilizând metoda de transport și plata alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Produsele sunt ambalate corespunzător, sigilate și, în cazul transportului prin curier, sunt asigurate la valoare de achiziție pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Livrarea la poarta fabricii

După confirmarea datei de încarcare și al intervalului orar, puteți veni să încărcați marfa comandată și achitată. Departamentul nostru de logistică vă va comunica detalii privind greutatea și suprafața de podea ocupată. Încărcarea mărfii este asigurată gratuit cu condiția ca marfa să se poata încărca cu motostivuitorul (în general marfa este paletizată sau pregatită pentru mânuirea cu motostivuitorul).

Livrare prin curier - detalii

Livrările prin curier se fac în general în ziua lucrătoare următoare trimiterii comenzii, pentru comenzile trimise până la orele 16:00. Comenzile efectuate Vineri se livrează Luni. Intârzieri pot surveni, firma de curierat fiind responsabilă cu livrarea produsului odată ridicat. 

Livrarea se face NUMAI prin firma de curierat rapid URGENT CURIER SRL cu care societatea noastră are încheiat contract de colaborare și care lucrează în sistemul door-to-door. Astfel avem o durată a expedierii de 1-2 zile lucrătoare în orașele mari și 2-3 zile lucrătoare pentru orașele mici.

În cazul produselor care trec prin procesul de fabricație/prelucrare, cum ar fi folia, solariile, structura metalică, sistemele de irigare, etc, livrarea necesită 3-22 zile lucrătoare.

Tarifele de livrare sunt stabilite în funcție de metoda de plată astfel: dacă optați să achitați ramburs veți plăti suplimentar o taxă de ramburs de 16 lei.

Costurile de transport

Pot varia în funcție de destinatie, de greutatea și mărimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de către firmele de curierat și pot fi achitate la DESTINAȚIE (de către client) sau la EXPEDIȚIE (caz în care costurile de transport se vor adăuga la valoarea facturii) această metodă prezintă avantajul reducerii costurilor de transport, în baza contractelor încheiate între S.C. SERE TRANSILVANIA  S.A. și firmele de curierat partenere.

Deoarece mulți dintre clienții noștri solicită livrarea expresă în diverse sate sau comune tarifele de livrare presupun uneori km suplimentari.

La finalizarea comenzii dumneavoastră veți fi contactat telefonic de un reprezentat al firmei pentru confirmarea comenzii și comunicarea expresă a tarifelor legate de costul livrării în situația de mai sus prezentată.

Livrarea prin transport dedicat

În acest caz, livrarea este organizată de către client sau de către Departamentul nostru de Logistică. Departamentul nostru de logistică vă va comunica detalii privind greutatea și suprafața de podea ocupată. Încărcarea mărfii este asigurată gratuit cu condiția ca marfa să se poată încărca cu motostivuitorul (în general marfa este paletizată sau pregatită pentru mânuirea cu motostivuitorul).

 camion camion

© S.C. Sere Transilvania S.A. Toate drepturile rezervate.